Aktivitete

Departamenti i Infermierisë i Fakultetit të Shkencave të Natyrës, organizoi trajnimin “Reanimacioni i neonatit”.

Në ambientet e departamentit të Infermierisë së Fakultetit të Shkencave të Natyrës, më 11-12 janar 2019,  u organizua...

Ambasadori i Republikës së Turqisë në Shqipëri, z. Murat Ahmet Yörük, viziton Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Ambasadori i Republikës së Turqisë në Shqipëri, z. Murat Ahmet Yörük, më 14.12.2018, ka zhvilluar një vizitë në...

Takim mes Përfaqësuesve të Universitetit të Alzases, Francë dhe Rektorit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi".

Më 13 dhjetor 2018, Rektori i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, prof. dr. Adem Bekteshi, priti në një vizitë...

Në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u zhvillua nga Projekti HELIX aktiviteti me temë Joint mentorship Webinar in Sustainable Hospitality for Entrepreneurs.

Me datën 11 dhjetor 2018, në kuadrin e projektit HELIX –Entrepreneurial Learning Exchange Initiative for Sustainable...

Në ambientet e Fakultetit të Shkencave të Edukimit u zhvillua seminari i hapur me temë “Promovojmë vullnetarizmin - bëhemi vullnetar”.

Më datë 7 dhjetor 2018, në auditorin 305 të Fakultetit të Shkencave të Edukimit, ora 10:00-11:00, u zhvillua seminari i...

Takim mes përfaqësuesve të Ambasadës Hungareze në Shqipëri dhe Rektorit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Me datën 6 dhjetor 2018, në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi, në kuadër të vizitës zyrtare,  nënkryetari i...

Në Bibliotekën e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u organizua një takim, i ideuar mbi bazën e prezantimit të librit “Administrimi Austro-Hungarez i Shqipërisë 1916-1918”.

Në Bibliotekën e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, më 5 dhjetor 2018, në kuadër të Vitit Kulturor Austri -...

Në Fakultetin e Shkencave Shoqërore u zhvillua trajnimi me temë “Të zhvillosh mendësinë investigative në epokën dixhitale”, me studentët e programit të studimit Gazetari-Komunikim.

Në Fakultetin e Shkencave Shoqërore, më datë 03.12.2018, u zhvillua moduli i parë i trajnimit me temë “Të zhvillosh...

Në Bibliotekën e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u zhvillua takimi për prezantimin e konkursit të ALBtelecom, në kërkim të një ideje inovative nëpërmjet SuperGeneration.al

Ditën e martë, më 27 nëntor 2018, në ambientet e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u zhvillua...

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi ceremoninë e hapjes së masterit “Menaxhimi financiar, kontabiliteti dhe kontrolli në administratën publike”.

Në sallën e konferencave të rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi, më datë  23 nëntor 2018, u...