Aktivitete

Takim mes përfaqësuesve të Ambasadës Hungareze në Shqipëri dhe Rektorit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Me datën 6 dhjetor 2018, në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi, në kuadër të vizitës zyrtare,  nënkryetari i...

Në Bibliotekën e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u organizua një takim, i ideuar mbi bazën e prezantimit të librit “Administrimi Austro-Hungarez i Shqipërisë 1916-1918”.

Në Bibliotekën e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, më 5 dhjetor 2018, në kuadër të Vitit Kulturor Austri -...

Në Fakultetin e Shkencave Shoqërore u zhvillua trajnimi me temë “Të zhvillosh mendësinë investigative në epokën dixhitale”, me studentët e programit të studimit Gazetari-Komunikim.

Në Fakultetin e Shkencave Shoqërore, më datë 03.12.2018, u zhvillua moduli i parë i trajnimit me temë “Të zhvillosh...

Në Bibliotekën e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u zhvillua takimi për prezantimin e konkursit të ALBtelecom, në kërkim të një ideje inovative nëpërmjet SuperGeneration.al

Ditën e martë, më 27 nëntor 2018, në ambientet e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u zhvillua...

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi ceremoninë e hapjes së masterit “Menaxhimi financiar, kontabiliteti dhe kontrolli në administratën publike”.

Në sallën e konferencave të rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi, më datë  23 nëntor 2018, u...

Departamenti i Romanistikës dhe i Gjermanistikës të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, organizuan takimin: në rrugëtimin e tretë “Vend e kuvend”.

Në ambientet e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, me rastin e vitit Evropian të Trashëgimisë...

Departamenti i Infermierisë i Fakultetit të Shkencave të Natyrës, organizoi leksionin e hapur me temë “Me familjen në mendje”, Çrregullimet psikiatrike – llojet dhe format.

Më datën 17 nëntor 2018, në ambientet e departamentit të Infermierisë së Fakultetit të Shkencave të Natyrës,  u mbajt...

Në Bibliotekën e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u organizua takimi “Projektligji për rininë”

Në ambientet e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, më datë 19.11.2018, u zhvillua takimi me temë...

Departamenti i Infermierisë i Fakultetit të Shkencave të Natyrës, organizoi trajnimin e ndihmës së parë me studentët e programit të studimit Infermieri e Përgjithshme

Në ambientet e departamentit të Infermierisë së Fakultetit të Shkencave të Natyrës, më 14-15 shtator 2018, në kuadrin e...

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me shkollën e mesme profesionale “Hamdi Bushati”, zhvilloi konferencën “E ardhmja e zhvillimit të aftësive në një treg dinamik pune”.

Në sallën e konferencave të Universitetit  të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, më datë 09.11.2018, u mbajt konferenca “E...