Aktivitete

Departamenti i Romanistikës i Fakultetit të Gjuhëve të Huaja në bashkëpunim me Ambasadën Italiane, organizoi aktivitetin “Nel paese delle aquile. Viaggiatori e studiosi italiani in Albania tra otto e novecento.Paesaggi,citta e monumenti”.

Në kuadrin e aktiviteteve kushtuar kulturës dhe qytetërimit italian “Le giornate dell’Italia all’Universita di Scutari”,...

Në ambientet e Fakultetit të Shkencave të Edukimit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u zhvillua takimi informues për Programin e bursave Global Undergraduate.

Në ambientet e Fakultetit të Shkencave të Edukimit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, më datë 8.11.2018, u...

Biblioteka e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi" organizoi promovimin e romanit shkencor “Pika trëndafil për Ne dhe Alienët” të autores Mimoza Hafizi.

Në ambientet e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”,  më datë 7 nëntor  2018, u organizua promovimi...

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurkuqi”, zhvilloi leksionin e hapur me temë: “Sfidat e vetëpunësimit, fleksibiliteti i edukimit - mobiliteti i punës”.

Në sallën e konferencave të Universitetit  të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, më datë 05.11.2018, u mbajt një  leksion i...

Ambasada e Italisë në Tiranë në bashkëpunim me departamentin e Romanistikës të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, organizuan takimin e parë me temë: “Ditët e Italisë në Universitetin e Shkodrës”

Ambasada e Italisë në Tiranë, në bashkëpunim me departamentin e Romanistikës të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja të...

Fakulteti i Shkencave të Natyrës i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi takimin informues mbi bursat e ofruera nga Magi Group – Italia (MAGI).

U zhvillua sot, më datë 02.11.2018, në ambientet e Fakultetit të Shkencave të Natyrës të Universitetit të Shkodrës...

Fakulteti i Drejtësisë i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi aktivitetin me temë: “ Zgjerimi i Bashkimit Evropian, perspektivat dhe problematikat”.

Në ambientet e Biblotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, më datë 02.11.2018, u mbajt takimi me temë:...

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi aktivitetin “Takim ndër vite” me rastin e 25-vjetorit të krijimit të tij.

Më datë 02.11.2018, në sallën e konferencave të rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u organizua...

Instituti Yunus Emre në bashkëpunim me Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizuan Simpoziumin Shkencor me temë: “Marrëdhëniet Turqi-Shqipëri nga e kaluara në të tashmen”.

Në ambientet e Institutit Yunus Emre,  më datë 01.11.2018,  u organizua Simpoziumi Shkencor me temë: “Marrëdhëniet...

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi aktivitetin “Panairi kreativ me arritjet e Fakultetit Ekonomik”, 1 nëntor 2018.

Më datë 1 nëntor 2018, në ambientet e godinës së rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe asaj të...