Aktivitete

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, feston 25-vjetorin e krijimit.

Me rastin 25-vjetorit të krijimit të Fakultetit Ekonomik, më datën 29 tetor 2018, u organizua konferenca me titull “Dyna...

Ceremonia e diplomimit të studentëve të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” për vitin akademik 2017-2018

Më datë 26 tetor 2018, para sheshit të bashkisë Shkodër, u zhvillua ceremonia e diplomimit të studentëve që përfunduan...

Konferenca e dytë Shkencore Ndërkombëtare, "Achievements and Challenges of Social Work Profession in Albania”, 19-20 tetor 2018

Departamenti i Psikologjisë dhe Punës sociale, Fakulteti i Shkencave të Edukimit, i Universitetit të Shkodrës "Luigj...

Ceremonia e hapjes së vitit të ri akademik 2018-2019

Ditën e hënë, datë 15 tetor 2018, në Rektoratin e Universitetit të Shkodrës“Luigj Gurakuqi”  u zhvillua ceremonia e...

Takim në kuadrin e nxitjes së bashkëpunimit ndëruniversitar

Më datë 11 tetor 2018, në kuadrin e nxitjes së bashkëpunimit ndëruniversitar, u zhvillua në Universitetin e Shkodrës...

Rubrikë kushtuar konferencës së prof. dr. Kolë Ashtës

Në kuadrin e veprimtarive kushtuar 550-vjetorit të vdekjes së heroit tonë kombëtar, Skënderbeut, Fakulteti i Shkencave...

Raport mbi trainimin “Fiskalitete 2018”

Në datat 24 dhe 25 Maj 2018, u organizua trainimi “Fiskalitete 2018”. Ky trainim u zhvillua ne kuadër të aktiviteteve të...

Shfaqja e dokumentarëve pjesëmarrës në festivalin “A-FestFilmROZAFA2018 " tek studentet e programit të studimit psikologji dhe punë sociale

Organizata “AnifestRozafa” në bashkëpunim të ngushtë me Departamentin e Arteve dhe Departamentin Psikologji-Punë Sociale...

Përditësim me Metodat e Kërkimit Cilësor & Sasior me fokus: dizenjimi i pyetësorit, kampionimi, shkallët e matjes, analiza e komponentëve kryesorë dhe analiza faktoriale.

Ky aktivitet u zhvillua në sallën 307 të Fakultetit Ekonomik në kuadrin e aktiviteteve për 25-vjetorin e Fakultetit...