Njoftim 

Njoftohen të gjithë studentët e regjistruar në vitin akademik 2013-2014 në Fakultetin e Drejtësisë , programi i studimit Juridik, të cilët janë diplomuar dhe kanë tërhequr diplomat, se duhet të paraqiten nga data 30 korrik deri me datë 30 shtator nga ora 8.00 deri në oren 16.00 në Universitetin e Shkrodrës “Luigj Gurakuqi”, tek kryesekretarja Suzana Rahova në Rektorat me adresë: Sheshi 2 Prilli Shkodër, për të dorëzuar diplomat e tërhequra me qëllim saktësimin NIM-in. 

Për më tepër mund të kontaktoni në email: zrahova@unishk.edu.al ose nr e Tel +355 (22) 800 651 Cel : 0692710822