Njoftime

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurkuqi”, zhvilloi leksionin e hapur me temë: “Sfidat e vetëpunësimit, fleksibiliteti i edukimit - mobiliteti i punës”.

Në sallën e konferencave të Universitetit  të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, më datë 05.11.2018, u mbajt një  leksion i hapur me temë “Sfidat e...

Ambasada e Italisë në Tiranë në bashkëpunim me departamentin e Romanistikës të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, organizuan takimin e parë me temë: “Ditët e Italisë në Universitetin e Shkodrës”

Ambasada e Italisë në Tiranë, në bashkëpunim me departamentin e Romanistikës të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Shkodrës “Luigj...

Fakulteti i Shkencave të Natyrës i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi takimin informues mbi bursat e ofruera nga Magi Group – Italia (MAGI).

U zhvillua sot, më datë 02.11.2018, në ambientet e Fakultetit të Shkencave të Natyrës të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, një takim në...

Fakulteti i Drejtësisë i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi aktivitetin me temë: “ Zgjerimi i Bashkimit Evropian, perspektivat dhe problematikat”.

Në ambientet e Biblotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, më datë 02.11.2018, u mbajt takimi me temë: “Zgjerimi i Bashkimit Evropian,...

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi aktivitetin “Takim ndër vite” me rastin e 25-vjetorit të krijimit të tij.

Më datë 02.11.2018, në sallën e konferencave të rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u organizua aktiviteti “Takim ndër vite” me...

Instituti Yunus Emre në bashkëpunim me Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizuan Simpoziumin Shkencor me temë: “Marrëdhëniet Turqi-Shqipëri nga e kaluara në të tashmen”.

Në ambientet e Institutit Yunus Emre,  më datë 01.11.2018,  u organizua Simpoziumi Shkencor me temë: “Marrëdhëniet Turqi-Shqipëri nga e kaluara në të...

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi aktivitetin “Panairi kreativ me arritjet e Fakultetit Ekonomik”, 1 nëntor 2018.

Më datë 1 nëntor 2018, në ambientet e godinës së rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe asaj të Fakultetit Ekonomik, u organizua...

Fakulteti i Shkencave të Edukimit i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi takimin “Feja dhe edukimi”.

Në ambientet e Biblotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, më datë 01.11. 2018, u mbajt takimi me temë: “Feja dhe edukimi”. Ky aktivitet...

Scholarships offered by University of Vechta, Germany

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Vechta, Germany in collaboration with the University of...

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, zhvilloi workshop-in me temë: “Sfidat e zhvillimit rajonal 7”

Më datë 31.10.2018, në vijim të festimeve të 25-vjetorit të Fakultetit Ekonomik, u zhvillua workshopi me temë: “Sfidat e zhvillimit rajonal 7” ku...