Shtëpia

Aktivitete

WORKSHOP 2 - Përditësim me Metodat e Kërkimit Cilesore & Sasiore me fokus dizenjimi i pyetësorit, kampjonimi, shkallët e matjes, analiza e komponentëve kryesorë dhe analiza faktoriale.

Ky aktivitet u zhvillua në Sallën 307 të Fakultetit Ekonomik në kuadrin e aktivitetëve për 25-vjetorin e Fakultetit Ekonomik dhe u organizua nga Qendra e Ekselencës në bashkëpunim me Departamentin e Administrim-Biznesit të Fakultetit Ekonomik dhe Departamentin e Punës Sociale dhe Psikologjisë të Fakultetit të...

Lexo

Dita ndërkombëtare evropiane në Universitetin e Shkodrës

Më datë 7 maj 2018, me rastin e ditës ndërkombëtare evropiane, u zhvillua në Universitetin e Shkodrës një takim i rëndësishëm ndërmjet Kryetares së Delegacionit të BE-së në Shqipëri, Ambasadores zj. Romana Vlahutin dhe Rektorit të Universitetit të Shkodrës prof.dr.Adem  Bekteshi....

Lexo

Rinovimi i marrëveshjes së bashkëpunimit mes Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Universitetit të Malit të Zi

Më datë 3 maj 2018, u bë rinovimi i marrëveshjes së bashkëpunimit mes Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Universitetit të Malit të Zi. Takimi u zhvillua në ambientet e rektoratit dhe delegacioni i Universitetit të Shkodrës përbëhej nga: prof. dr.

Lexo

Foto nga aktiviteti i Departamentit Infermieri, ditën e hënë, 30 prill 2018

Trajnimi u realizua nga trajnuesi i certifikuar ndërkombëtarisht për ndihmën e parë, Dr. Gregorio Barberi. Tema e trajnimit ishte: PreHospital Trauma Care (PHTC), 2" level. Studentët që përfituan nga aktiviteti janë studentë të vitit të dytë, programi i studimit Infermierie e përgjithshme.

 

Lexo

Faqet