Shtëpia

Aktivitete

Dt. 19.07.2013. Me një ceremoni të veçantë Këshilli i Profesorëve i Fakultetit të Shkencave Shoqërore të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dha për disa pedagogë titujt “Profesor i asociuar” dhe “Docent”.

Sot paradite në sallën e senatit të Universitetit  të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u organizua një ceremoni e veçantë me rastin  e dhënies së titujve  “Profesor i asociuar” dhe “ Docent” për disa pedagogë të Universitetit tonë nga ana e Këshillit të Profesorëve të Fakultetit të Shkencave Shoqërore.

Lexo

Faqet