Shtëpia

Aktivitete

Kanceri, kauze e perbashket

Ne kuader te Dites Nderkombetare per Sensibilizimin kunder Semundjes se Kancerit, Nisma Vullnetare Studentore ne bashkepunim me Fakultetin Shkencave te Natyres organizoi seminarin e hapur me teme "Kanceri, kauze e perbashket". 
 
Ne kete seminar referuan 
Lexo

Promovimi i monografise se Kurt Gostenschnigg

Në mjesidet e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u promovua monografia e Kurt Gostentschnigg: Wissenschaft im Spannungsfeld von Politik und Militär. Die österreichisch-ungarische Albanologie 1867-1918. Ëiesbaden: Springer VS 2018.

Lexo

Takim i delegacionit të Universitetit të Shkodrës me Rektoren e Universitetit të Gracit Prof. Dr. Christa Neuper

Universiteti i Shkodrës dhe Universiteti i Gracit kanë pasur një bashkëpunim të ngushtë për rreth 25 vjet. Për të intensifikuar bashkëpunimin ekzistues, me 26 Janar 2018, një delegacion i Universitetit të Shkodrës i përbërë nga rektori prof. dr. Adem Bekteshi, dekani i Fakultetit të Shkencave të Natyrës, prof. dr...

Lexo

Faqet