Shtëpia

Aktivitete

Dt. 08. 11. 2013. U promovua libri “Fjalori rimor i Dritëro Agollit” i autorit Mina Gero

Fakulteti i Shkencave Shoqërore i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, në bashkëpunim me Shtëpinë Botuese “Toena”, organizuan ditën e premte, më datë 8 nëntor 2013, promovimin e librit “Fjalori rimor i Dritëro Agollit” i autorit Mina Gero .

Lexo

Dt. 02. 11. 2013. U shfaq filmi dokumentar “Martin Camaj i papërsëritshëm”

Sot paradite, në auditorin A3 pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u shfaq premiera e filmit dokumentar: “Martin Camaj i papërsëritshëm”, kushtuar një prej albanologëve dhe shkrimtarëve më në zë të mërgatës shqiptare të gjysmës së dytë të shekullit XX.

Lexo

Dt. 30. 10. 2013. Fakulteti i Shkencave Shoqërore dhe Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës organizuan veprimtarinë shkencore: “Adem Demaçi dhe vepra e tij”.

“Adem Demaçi dhe vepra e tij” titullohej veprimtaria shkencore e organizuar nga Fakulteti i Shkencave Shoqërore dhe Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës më datë 30 tetor 2013, ora 13:00, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare.

Lexo

Dt. 25.10.2013. Fakulteti Ekonomik zhvilloi Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Turizmi kulturor përmes kufijve” CTAB 2013.

Java e aktiviteteve jubilare të 20-vjetorit të krijimit të Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, ka programuar si veprimtari të fundit Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Turizmi kulturor përmes kufijve” me pjesëmarrjen e partnerëve nga universitetet shqiptare dhe perëndimore, me të...

Lexo

Faqet