Shtëpia

Aktivitete

Takim mes Prof. Margareth Phraser nga Universiteti i Metropolitan State ne Denver dhe përfaqësues të Rektoratit të Universitetit “Luigj Gurakuqi”

Ditën e hënë datë 09.10.2017 u zhvillua një takim mes Prof. Margareth Phraser nga Universiteti i Metropolitan State në Denver dhe përfaqësues të Rektoratit të Universitetit “Luigj Gurakuqi”.

Lexo

Takimi mes delegacionit të qeverisë të Malit të Zi dhe përfaqësuesve të Universitetit të Shkodrës

Ditën e premte datë 15 shtator, në Rektoratin e Universitetit të Shkodrës u zhvillua takimi mes delegacionit të qeverisë të Malit të Zi me përfaqësues z.Marash Dukaj zv/ministër në Ministrinë e Arsimit, z.Leon Gjokaj zv/ministër në Ministrinë e të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave si dhe z.

Lexo

Dt. 15.07.2017 - Ceremonia e diplomimit - Fakulteti ekonomik

Me datë 15 Korrik 2017, në ambjentet e Kinema Millenium, Fakulteti Ekonomik organizoi ceremoninë e diplomimit për studentët e të tre degëve dhe të dy cikleve të studimit që ofron ky fakultet. Pjesëmarrës në ceremoni ishin Zv. Rektori I Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, Prof. As. Dr.

Lexo

Ceremonia e diplomimit të studentëve të Masterit profesional dhe shkencor

Me datë 17 korrik, ora 19.00, në auditorin A3 të Universitetit “Luigj Gurakuqi” u zhvillua ceremonia e ndarjes së diplomave për studentët e ciklit të dytë Master Profesional dhe Master Shkencor për vitin e akademik 2016-2017. Të pranishëm ishin anëtarë të stafit akademik, studentë, prindër dhe të afërm..

Lexo

Faqet