Shtëpia

Aktivitete

Ambasadori Italian në Shqipëri viziton Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, si një nga institucionet e arsimit të lartë me tradita në vend çeli sot dyert për studentët e tij. Viti i ri akademik 2016-2017 filloi me disa ceremoni prezantuese të organizuara në të gjashtë fakultetet e universitetit. 

Lexo

Takim mes delegacionit të Universitetit të Menaxhimit të Varnës Bullgari dhe rektorit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Ditën e mërkurë me datë 19.10.2016 u zhvillua nje takim mes delegacionit të Universitetit të Menaxhimit të Varnës Bullgari i përbërë nga Prof. Todor Radev (President i Universitetit të Menaxhimit të Varnës) dhe zj.

Lexo

Dt. 08.06.2016. Akademia Shkencore Ndërkombëtare “Komisia Letrare Shqipe 100 vjet më pas dhe mendimi albanologjik”

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Ambasadën Austriake në Shqipëri dhe Konsullatën Austriake të Nderit në Shkodër, në kuadrin e 60-vjetorit të rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike  Shqipëri-Austri, organizuan Akademinë Shkencore Ndërkombëtare me titull “Komisia Letrare Shqipe 100 vjet më...

Lexo

Dt. 30.05.2016. U organizua një ceremoni për prezantimin e rektorit prof. dr. Adem Bekteshi dhe emërimin e dekanëve të zgjedhur në fakultete.

Sot më datë 30.05.2016, ora 12:00, në Sallën e Senatit pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" u  zhvillua një ceremoni zyrtare për prezantimin e rektorit të ri të këtij Universiteti, prof. dr.

Lexo

Faqet