Shtëpia

Aktivitete

Dt.15.01.2016. Takim i Ministres së Inovacionit dhe Administratës Publike znj. Milena Harito me studentët e USH-së.

Në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare u zhvillua më datë 16.01.2016 një takim i Ministres së Inovacionit dhe Administratës Publike, znj. Milena Harito me studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës.

Lexo

Dt. 13.01.2016. Prezantohet libri “La polveriera” i autorit Stefano Petrocchi

Ditën e mërkurë, më 13 janar 2016, ora 14:00, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare u prezantua libri “La polveriera” i autorit Stefano Petrocchi.

Lexo

Dt.08.01.2016. Mbrohet doktoratura e parë në gjuhë shqipe nga kandidati Emin Krasniqi.

Në sallën e konferencave të Rektoratit u bë mbrojtja e doktoraturës së parë në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” nga kandidati Emin Krasniqi me temë: “Etnografi e të folurit UNË (folësi) >< TI (dëgjuesi)”.

Lexo

Dt. 21.12.2015. Fakulteti Ekonomik organizon workshopin "Sfidat e zhvillimit rajonal 4"

Fakulteti Ekonomik organizoi workshopin "Sfidat e zhvillimit rajonal 4", ku u prezantuan temat më të mira të studenteve të masterit.
Workshopi u zhvillua ditën e hënë, më 21 dhjetor 2015, ora 9:30 - 14:00, në sallën e konferencave A3 pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi".

Lexo

Faqet