Shtëpia

Aktivitete

Dt. 03.03.2016. U promovua libri: “Shtëpia botuese më e vjetër e Shqipërisë dhe kontributi i saj për Lëvizjen Kombëtare, arsimimin dhe kulturën“Tipografia e Zojës së Papërlyeme” në Shkodër (1870–1945)”, i autorit gjerman Markus W. E. Peters.

Ditën e enjte, më 3 mars 2016, ora 9: 00, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" u promovua libri me titull: “Shtëpia botuese më e vjetër e Shqipërisë dhe kontributi i saj për Lëvizjen Kombëtare, arsimimin dhe kulturën“Tipografia e Zojës së Papërlyeme” në...

Lexo

Dt. 10. 02. 2016. Prezantim i klubeve studentore dhe revistës “Vizion”.

Ditën e mërkurë, më 10.02.2016, ora 11:00, në Sallën e Konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare u organizua një takim prezantues i klubeve studentore të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”. Në këtë veprimtari u promovua revista “Vizion” produkt i këtyre klubeve studentore.

Lexo

Dt.27.01.2016. Konferenca shkencore ndërkombëtare: “TOMOR OSMANI: NJË JETË ME ALBANOLOGJINË”

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Departamenti i Gjuhësisë organizuan konferencën shkencore ndërkombëtare: “TOMOR OSMANI: NJË JETË ME ALBANOLOGJINË”.

Lexo

Dt.15.01.2016. Takim i Ministres së Inovacionit dhe Administratës Publike znj. Milena Harito me studentët e USH-së.

Në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare u zhvillua më datë 16.01.2016 një takim i Ministres së Inovacionit dhe Administratës Publike, znj. Milena Harito me studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës.

Lexo

Faqet