Shtëpia

Aktivitete

Dt. 14. 10. 2014. Takim i Ambasadorit të Republikës Federale të Gjermanisë, z. Hellmut Hoffmann, me pedagogë të Departamentit të Gjermanistikës.

Më datë 14 tetor 2014, tek Departamenti i Gjermanistikës u zhvillua një takim me Ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë, z. Hellmut Hoffmann.  Qëllimi i takimit ishte njohja nga afër e punës së kontribuesve dhe protagonistëve kryesorë për përhapjen, kultivimin e gjuhës dhe kulturës gjermane.

Lexo

Dt.09.10.2014. Ambasada e Francës dhe Aleanca Franceze në Shkodër hapën ekspozitën: “Albert Kamy 1913-2013”

Ekspozita dixhitale “Albert Kamy 1913-2013” ishte një veprimtari interesante që u zhvillua në kuadër të projektit “Kultura franceze në Shqipëri në kohën e dixhitalizimit”.

Lexo

Dt. 09.10.2014. U rinovua një marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Universitetit të Malit të Zi

Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi" dhe Universiteti i Malit të Zi rinovuan marrëveshjen e bashkëpunimit mes dy institucioneve të arsimit të lartë, që jo vetëm synon objektiva të larta akademike për secilin nga institucionet, por edhe promovimin e punës së fakulteteve, të pedagogëve dhe studentëve.

Lexo

Dt. 06-08.10.2014. Workshop ndërkombëtar mbi LHC-në, astrofizikën, fizikën mjekësore dhe mjedisore.

Më datë 06 tetor 2014, ora 09:00, filloi në Sallën e Konferencave pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” një workshop ndërkombëtar mbi LHC-në, astrofizikën, fizikën mjekësore dhe mjedisore.

Lexo

Faqet