Shtëpia

Aktivitete

Dt. 22. 09. 2014. Leksion i hapur i Dr. h. c. Doris Pack në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”

Dr. h. c. Doris Pack , deputetja e njohur e Parlamentit Evropian zhvilloi pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” një leksion të hapur rreth marrëdhënieve të Shqipërisë me Bashkimin Evropian, si dhe sfidave të së ardhmes. Në këtë aktivitet merrnin pjesë pedagogë dhe studentë. Më parë znj.

Lexo

Dt. 13.09.2014. Promovohet libri “Binjaku i Nënë Terezës” i autorit Ndriçim Kulla.

Në Sallën e Konferencave të Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u zhvillua më datë 13.09.2014 një veprimtari promovuese e librit “Binjaku i Nënë Terezës” i autorit Ndriçim Kulla.

Lexo

Dt. 25. 08. 2014. Shkolla verore gjermane

Më 25 gusht 2014, pranë Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi" u çel shkolla verore gjermane me temë: “Bashkëpunimi ndërkufitar Shqipëri, Mal i Zi, Kosovë për një zhvillim të përbashkët drejt integrimit evropian”.

Lexo

Dt. 16. 07. 2013. Departamenti i Psikologjisë dhe Punës Sociale pranë Fakultetit të Shkencave të Edukimit organizoi një ceremoni festive me rastin e diplomimit të studentëve.

Departamenti i Psikologjisë dhe Punës Sociale, me iniciativën e studentëve, si dhe me mbështetjen e Dekanatit të Fakultetit të Shkencave të Edukimit, organizoi ditën e mërkurë, më datë 16 korrik 2014, një ceremoni diplomimi të studentëve të degëve Psikologji dhe Punë Sociale, për vitin akademik 2013-2014.

Lexo

Faqet