Shtëpia

Aktivitete

Dt. 16.07.2013. Studentët e Fakultetit Ekonomik festojnë ditën e diplomimit të tyre

Fakulteti Ekonomik i Universitetit tonë organizoi në teatrin “Migjeni” ceremoninë e diplomimit të studentëve. Në këtë ceremoni merrnin pjesë, përveç studentëve e pedagogëve të universitetit tonë, edhe pedagogë të universiteteve partnere në projektet e shumta që Fakulteti Ekonomik ka fituar ndër vite.

Lexo

Dt. 23. 06. 2014. U promovua libri “Kënga dhe këngëtarët shkodranë” i autorit Ferid Bala

Në sallën e konferencave të Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u promovua monografia e muzikologut të njohur Ferid N. Bala, e titulluar “Kënga dhe këngëtarët shkodranë”.

Lexo

Dt. 11. 06. 2014. Promovohet libri i autorit prof. dr. Eqrem Zenelaj, "Diplomacia e Ismail Kemal Bej Vlorës - Rivalitetet e brendshme në Shqipëri dhe rruga e Pavarësisë 1912/13". Ekspozita me temë: "Shkodra me rrethinë, foto të viteve 1912-1917" në Bashki

Në sallën e konferencave tek Rektorati i Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi", u promovua libri: "Diplomacia e Ismail Kemal Bej Vlorës - Rivalitetet e brendshme në Shqipëri dhe rruga e Pavarësisë 1912/13", i autorit prof. dr. Eqrem Zenelaj.

Lexo

Dt. 03. 06. 2014. Konferenca Shkencore Ndërkombëtare: “200 vjet me De Radën”

Ditën e martë, më dt. 03. 06. 2014, në Sallën e Konferencave të Bibliotekës Universitare, Departamenti i Letërsisë i Fakultetit të Shkencave Shoqërore dhe Instituti i Studimeve Albanologjike zhvilluan konferencën shkencore ndërkombëtare me temë: “200 vjet me De Radën”.

Lexo

Faqet