Shtëpia

Aktivitete

Dt. 23 prill 2014. Biblioteka Universitare organizoi veprimtarinë e titulluar “Ora letrare e Ridvan Dibrës”.

Në kontekstin  e “Ditës Botërore të Librit” vijojnë aktivitetet në Bibliotekën Universitare. Sot u zhvillua një takim me shkrimtarin dhe pedagogun e departamentit të Letërsisë, doc. Ridvan Dibra.

Lexo

Dt. 22. 04. 2014. U organizua veprimtaria: “Një jetë me librin dhe për librin”, dedikuar studiuesit Willy Kamsit.

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, Biblioteka Universitare dhe Instituti i Studimeve Albanologjike organizuan në kuadër të veprimtarive për Ditën Botërore të Librit, aktivitetin e titulluar: “Një jetë me librin dhe për librin”, dedikuar studiuesit Willy Kamsit.

Lexo

Dt.21.03.2014. Një delegacion i Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës zhvilloi një vizitë pune në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Një delegacion i Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës zhvilloi sot një takim pune në rektoratin e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”. Pasi u uroi mirëseardhjen, Rektori i USH-së, prof. dr.

Lexo

Dt. 19. 03. 2014. Takim i ambasadores franceze në Shqipëri, znj. Christine Moro me studentë dhe pedagogë të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Më datë 19 mars 2014, në Sallën e Konferencave pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u zhvillua një diskutim i ambasadores franceze në Shqipëri, znj. Christine Moro me studentë dhe pedagogë.

Lexo

Faqet