Shtëpia

Aktivitete

Dt. 30. 01. 2014. Ministria e Arsimit dhe e Sportit, Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Drejtoria Arsimore Rajonale Shkodër organizuan veprimtarinë me temë: “Problemi i fëmijëve të ngujuar”.

Ditën e enjte, më datë 30 janar 2014, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore, u zhvillua një takim me temë: “Problemi i fëmijëve të ngujuar”.

Lexo

Dt. 21.12.2013. U promovuan dy monografi të autorëve Entela Hoxhaj dhe Florian Bjanku.

Veprimtaria promovuese “Dy libra të një shkence” e mbajtur në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare, kishte bashkuar në vetvete dy monografi, të cilat vijnë si rezultat i një pune të mirëfilltë kërkimore-shkencore nga ana e pedagogëve të Fakultetit të Drejtësisë, dr. Entela Hoxhaj dhe dr.

Lexo

Dt.18.12.2013. Akademia shkencore ndërkombëtare “100 vjet “Hylli i Dritës” – veprimtari e organizuar nga Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Instituti i Studimeve Albanologjike dhe Konsullata Austriake e Nderit

Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Instituti i Studimeve Albanologjike me mbështetjen e Konsullatës Austriake të Nderit organizuan më 18 dhjetor 2013: Akademinë shkencore ndërkombëtare “100 vjet “Hylli i Dritës”.

Lexo

Dt. 14.12.2013. Prokuroria e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë organizoi një tryezë të rrumbullakët me temë: “Gjakmarrja dhe sfidat e drejtësisë”.

Ditën e shtunë, më dt.14.12.2013, në sallën e senatit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u organizua një tryezë e rrumbullakët me temë: “Gjakmarrja dhe sfidat e drejtësisë”. Nismëtare e këtij takimi ishte Prokuroria e Përgjithshme e Shqipërisë.

Lexo

Faqet