Shtëpia

Aktivitete

Dt. 22. 10. 2013. Fakulteti Ekonomik filloi veprimtaritë për 20-vjetorin e krijimit të tij me workshopin: “Sfidat e zhvillimit rajonal 2”.

Fakultetit Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, zhvillon këtë javë një sërë veprimtarish në kuadër të 20-vjetorit të krijimit të tij.

Lexo

Java e trembëdhjetë e kulturës italiane në botë “Kërkimi, zbulimi, risitë: Italia e dijeve”

Në datat 14,16 dhe 17 tetor në sallën e konferencave të Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, zhvillohen disa veprimtari në kuadër të javës së kulturës dhe gjuhës italiane në botë. Në aktivitetin prezantues  të këtij programi të datës 14 tetor 2013 përshëndeti konsulli italian në Shkodër, Dott...

Lexo

Dt.07.10.2013. U organizua një ceremoni zyrtare me rastin e hapjes së vitit të ri akademik 2013-2014.

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” çeli sot dyert  për studentët e tij në këtë vit të ri akademik 2013-2014.

Lexo

Dt. 02.10.2013. Promovohet libri “Leksikon i gjuhëtarëve të shquar shqiptarë” i autorëve prof. dr. Artan Haxhi dhe prof. dr. Tefë Topalli.

Instituti i Studimeve Albanologjike pranë Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Institutin e Gjuhës dhe të Letërsisë Malazeze në Podgoricë, promovuan më datë 2 tetor 2013, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, botimin e përbashkët të...

Lexo

Faqet