Shtëpia

Aktivitete

Dt. 13 dhjetor 2017. Departamenti i Letërsisë zhvilloi një veprimtari promovuese të disa botimeve shkencore 2016-2017

Dt. 13 dhjetor 2017. Departamenti i Letërsisë zhvilloi një veprimtari promovuese të disa botimeve shkencore 2016-2017

 

Lexo

Ceremonia e hapjes së vitit të ri akademik 2017-2018

Ditën e hënë datë 16 tetor, në Rektoratin e Universitetit të Shkodrës u zhvillua ceremonia e hapjes së vitit të ri akademik 2017-2018. Në këtë aktivitet ishin të pranishëm zv. Kryeministrja e Republikës së Shqipërisë, zj.

Lexo

Takim mes Prof. Margareth Phraser nga Universiteti i Metropolitan State ne Denver dhe përfaqësues të Rektoratit të Universitetit “Luigj Gurakuqi”

Ditën e hënë datë 09.10.2017 u zhvillua një takim mes Prof. Margareth Phraser nga Universiteti i Metropolitan State në Denver dhe përfaqësues të Rektoratit të Universitetit “Luigj Gurakuqi”.

Lexo

Faqet