Shtëpia

Aktivitete

Instituti i Studimeve Albanologjike - RISULTATI DEGLI ULTIMI VENT’ANNI DI RICERCA SU ALBANIA E SCUTARI - Lucia Nadin

Në kuadër të Ditës Botërore të Librit dhe të Drejtës së Autorit me datë 24 prill 2017 Fakulteti i Shkencave Shoqërore në bashkëpunim me Institutin e Studimeve Albanologjike organizuan në  ambientet  e  Bibliotekës së Universitetit ”Luigj Gurakuqi” veprimtarinë me titull “Risultati degli ultimi vent’anni di ricerca...

Lexo

Dt. 06. 03. 2017. U organizua veprimtaria shkencore: “DITA E DOKTORANTIT”

Fakulteti i Shkencave Shoqërore dhe Instituti i Studimeve Albanologjike organizuan më datë 6 mars 2017, ora 11:00, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore të Universitetit të Shkodrës “Luigj  Gurakuqi”, veprimtarinë shkencore  “DITA E DOKTORANTIT”.

Lexo

Takim i hapur i Kryeministrit z. Edi Rama në Universitetin e Shkodrës

Diten e merkurë me datë 1 mars  Kryeministri z. Edi Rama zhvilloi një takim të hapur me studentët e pedagogë të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Lexo

Takim i Ministrit të Punëve të Jashtme, z. Ditmir Bushati me studentët e Universitetit të Shkodrës

Ditën e premte me datë 17 shkurt Ministri i Punëve të Jashtme z. Ditmir Bushati zhvilloi një leksion të hapur me studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.  Z. Bushati u mikprit nga Prof.dr. Adem Bekteshi dhe më takimi vazhdoi në sallën e konferencave me studentët e Universitetit.

Lexo

Faqet