Shtëpia

Aktivitete

Dt. 06. 03. 2017. U organizua veprimtaria shkencore: “DITA E DOKTORANTIT”

Fakulteti i Shkencave Shoqërore dhe Instituti i Studimeve Albanologjike organizuan më datë 6 mars 2017, ora 11:00, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore të Universitetit të Shkodrës “Luigj  Gurakuqi”, veprimtarinë shkencore  “DITA E DOKTORANTIT”.

Lexo

Takim i hapur i Kryeministrit z. Edi Rama në Universitetin e Shkodrës

Diten e merkurë me datë 1 mars  Kryeministri z. Edi Rama zhvilloi një takim të hapur me studentët e pedagogë të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Lexo

Takim i Ministrit të Punëve të Jashtme, z. Ditmir Bushati me studentët e Universitetit të Shkodrës

Ditën e premte me datë 17 shkurt Ministri i Punëve të Jashtme z. Ditmir Bushati zhvilloi një leksion të hapur me studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.  Z. Bushati u mikprit nga Prof.dr. Adem Bekteshi dhe më takimi vazhdoi në sallën e konferencave me studentët e Universitetit.

Lexo

Takim mes delegacionit të Ambasadës Franceze në Shqipëri dhe rektorit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Diten e premte me datë 10 shkurt 2017, delegacioni i Ambasadës Franceze ne Shqipëri i përbërë nga (Paul Souligoux, Atashe i bashkëpunimit për gjuhën frënge; Rose-Anne Bisiaux, Këshilltare për bashkëpunimin dhe kulturën; Stephane Orosco, Atashe kulturor) zhvilloj një takim me përfaqësues të Universitetit të Shkodrës...

Lexo

Faqet