Shtëpia

Aktivitete

Presidenti i Shtetit shqiptar, SH.T.Z. Bujar Nishani viziton Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, 1 nëntor 2016

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bujar Nishani zhvilloi sot një vizitë në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, me stafin akademik dhe studentët e këtij Universiteti. Sh.T.Z. Bujar Nishani u mikprit nga Rektori i këtij Universiteti, Prof.dr.

Lexo

Ambasadori Italian në Shqipëri viziton Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, si një nga institucionet e arsimit të lartë me tradita në vend çeli sot dyert për studentët e tij. Viti i ri akademik 2016-2017 filloi me disa ceremoni prezantuese të organizuara në të gjashtë fakultetet e universitetit. 

Lexo

Takim mes delegacionit të Universitetit të Menaxhimit të Varnës Bullgari dhe rektorit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Ditën e mërkurë me datë 19.10.2016 u zhvillua nje takim mes delegacionit të Universitetit të Menaxhimit të Varnës Bullgari i përbërë nga Prof. Todor Radev (President i Universitetit të Menaxhimit të Varnës) dhe zj.

Lexo

Dt. 08.06.2016. Akademia Shkencore Ndërkombëtare “Komisia Letrare Shqipe 100 vjet më pas dhe mendimi albanologjik”

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Ambasadën Austriake në Shqipëri dhe Konsullatën Austriake të Nderit në Shkodër, në kuadrin e 60-vjetorit të rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike  Shqipëri-Austri, organizuan Akademinë Shkencore Ndërkombëtare me titull “Komisia Letrare Shqipe 100 vjet më...

Lexo

Faqet