Shtëpia

Departamenti Infemieri, Leksion i hapur First Aid/Ndihma e Parë

 

 

Departamenti Infemieri

 

 

Leksion i hapur

First Aid/Ndihma e Parë

 

 

(Ftohen të gjithë studentet e Universiteti të Shkodrës “Luigj Gurakuqi, të marrin pjesë)

 

 

 

 

       Programi: Lajmërimi i shërbimit të urgjencës (127)

                            Vlersimi i situatës

Ndihma e Parë nga qytetarët, në pritje të     autoambulancës.

 

 

        Lektori: Dok. Gregorio Barberi

 

 

 

Premten 3 nentor, 2017

ORA  10.00- Salla e biblotekës –Universiteti i Shkodrës

Poster per leksionin 

Kualifikimi i stafit akademik të USH

Profesorë 10%
 
Profesorë i asociuar 22%
 
Me gradë Dr. dhe/ose me titull docent 39%
 
Me gradë Asistent lektor 29%
 
 

Studentët

11988 studentët me kohë të plotë.
 
2153 studentët me kohë të pjesshme
 
1885 studentët në cikël të dytë
 
12 Sudentë në Ciklin e III (Doktoratura).