Shtëpia

Dt. 21. 12. 2017. Ceremoni me rastin e 60-vjetorit të USH-së.

Kemi nderin dhe kënaqësinë t’Ju ftojmë të merrni pjesë në ceremoninë që do të organizohet me rastin e 60-vjetorit të themelimit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Ceremonia do të organizohet më 21 dhjetor 2017, ora 10:00, në Teatrin “Migjeni”.

Programi

  • Pritja e të ftuarve
  • Hapja e ceremonisë
  • Fjala përshëndetëse e Rektorit të USH-së
  • Shfaqja e dokumentarit 60 vjet Universiteti i Shkodres "Luigj Gurakuqi"
  • Përshëndetje nga personalitete
  • Ndarja e certifikatave të mirënjohjes

 

Kualifikimi i stafit akademik të USH

Profesorë 10%
 
Profesorë i asociuar 22%
 
Me gradë Dr. dhe/ose me titull docent 39%
 
Me gradë Asistent lektor 29%
 
 

Studentët

11988 studentët me kohë të plotë.
 
2153 studentët me kohë të pjesshme
 
1885 studentët në cikël të dytë
 
12 Sudentë në Ciklin e III (Doktoratura).