Shtëpia

Ekspozitë vjetore me punimet më të mira të studentëve të Deparatamentit të Arteve në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër dhe Galerinë e Arteve Shkodër.

Ju ftojmë në Ekspozitën vjetore me punimet më të mira të studentëve të Deparatamentit të Arteve në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër dhe Galerinë e Arteve Shkodër.

Ekspozita e cila është kthyer tashmë në traditë të bashkëpunimit institucional promovon artistët e rinj duke ndikuar në jetën artistike e kulturore të qytetit.

Kjo ekspozitë starton vitin e pestë të saj ku gjatë këtyre viteve u kthye në një tribunë dhe stimul për studentët e Departamentit të Arteve. Ndër vite u ndërthurën të dy programet e studimit “Pikturë dhe Grafikë” dhe “Pedagogji Muzikore” ku shumë nga artistët e rinj të qytetit morën emocionet e para të karrierës së tyre. Ato tashmë vazhdojnë rrugën e artit në forma të ndryshme që nga piktura, institucione të ndryshme kulturore e artistike, mësimdhënie, etj, duke ndjekur një rrugë të cilën këto programe studimi ofrojnë si mundësi mjaft të sigurta në tregun e punës.

Kjo Ekspozitë është e para ndër shumë aktivitete në vazhdim në Departamentin e Arteve, ku përfshihen dy programet e studimit “Pikturë dhe Grafikë” dhe “Pedagogji Muzikore”.

Ekspozita hapet ditën e hënë me datë 26. 02. 2018 në orën 18.00 dhe do të qëndrojë e hapur deri me datën 03. 03. 2018.

Kualifikimi i stafit akademik të USH

Profesorë 10%
 
Profesorë i asociuar 22%
 
Me gradë Dr. dhe/ose me titull docent 39%
 
Me gradë Asistent lektor 29%
 
 

Studentët

11988 studentët me kohë të plotë.
 
2153 studentët me kohë të pjesshme
 
1885 studentët në cikël të dytë
 
12 Sudentë në Ciklin e III (Doktoratura).