Shtëpia

Fakulteti Ekonomik - Panairi i punës 2017 - 25 mars 2017

Fakulteti Ekonomik, Universiteti “Luigj Gurakuqi” Shkodër ne bashkepunim me DRSHKP Shkoder dhe  Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shkodër organizon Panairi i Punës 2017.

Ky panair sjell për ekspozuesit një gamë të caktuar të punëkërkuesve të cilët janë studentë të Universitetit te Shkodres. Panairi i punës krijon një mundësi për kompanitë dhe të sapodiplomuarit në fushat e ndryshme te studimit te ketij universiteti që të takohen dhe të marrin kontakt me njëri-tjetrin.

 

  Data e panairit: 25 Mars 2017      Ora 10.00-14.00

Vendndodhja: Hotel  “Colosseo”

 

Ky panair përbën një mundësi të mirë për ekspozuesit (punëdhënësit) që:

 1. po planifikojnë punësime të reja
 2. kërkojnë të punësojnë personel të ri të kualifikuar mirë për pozicionet me kohë të plotë ose të pjesshme
 3. dëshirojnë të ofrojnë trajnime dhe praktika pune
 4. dëshirojnë të vendosin kontakte me studentë dhe profesorë por dhe ekspozuesit e  tjerë
 5. dëshirojnë të promovojnë kompaninë 

 

 Çfarë ofron programi i panairit:

 1. Një numër të madh të studentave të përzgjedhur, të cilët janë:
  • në prag të diplomimit të tyre ne nivelin bachelor dhe master shkencor dhe profesional,
  • të diplomuarit e rinj që kërkojnë punë
  • si dhe studentë që kërkojnë të praktikojnë njohuritë e tyre pranë subjekteve të ndryshme private apo dëshirojnë të trajnohen.
 1. Zgjidhje efikase dhe lehtësi në procesin e  rekrutimit të punonjësve të rinj.  
 2. Kursim kohe për punëdhënësit pasi do të kenë mundësi të mbledhin shumë CV, do të takohen me shumë studentë të rinj dhe ata që janë në prag diplomimi, do të mund t’i intervistojnë dhe të vendosin kontakte me ta.
 3. Mundësi prezantimi të materialeve promovuese të aktivitetit të subjektit që përfaqësohet.

Kualifikimi i stafit akademik të USH

Profesorë 10%
 
Profesorë i asociuar 22%
 
Me gradë Dr. dhe/ose me titull docent 39%
 
Me gradë Asistent lektor 29%
 
 

Studentët

11988 studentët me kohë të plotë.
 
2153 studentët me kohë të pjesshme
 
1885 studentët në cikël të dytë
 
12 Sudentë në Ciklin e III (Doktoratura).