Shtëpia

Leksion i Hapur - Departamenti Infermieri

Departamenti i Infermierisë pranë Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

në bashkëpunim me

Drejtorinë e Shëndetit Publik, Shkodër

 

Organizojnë leksion të hapur me temë "Parandalimi i Kancerit të Qafës së Mitrës"

 

Ky aktivitet realizohet në kuadër të " Javës Evropiane të Parandalimit të Kancerit të Qafës së Mitrës".

 

Kumtesat do të mbahen nga specialistë të shëndetit Publik.

 

Takimi mbahet Ditën e Enjte, Datë 25 Janar, në orën 10:00,

në Sallën 107 të  Konferencave në Rektoratin e Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Kualifikimi i stafit akademik të USH

Profesorë 10%
 
Profesorë i asociuar 22%
 
Me gradë Dr. dhe/ose me titull docent 39%
 
Me gradë Asistent lektor 29%
 
 

Studentët

11988 studentët me kohë të plotë.
 
2153 studentët me kohë të pjesshme
 
1885 studentët në cikël të dytë
 
12 Sudentë në Ciklin e III (Doktoratura).