Shtëpia

Listat e kandidatëve që kanë aplikuar për transferim dhe program të dytë studimi USH. Viti akademik 2017-2018

Lista e kandidatëve që kanë aplikuar për transferim dhe fakultet të dytë, sipas fakulteteve:

Fakulteti Ekonomik

 1. Paskualina Zef Keli, Transferim, Finance-Kontabilitet, 2017-2018

Fakulteti i shkencave të Edukimi

 1. Ardy Sheqi, Transferim, Arsim Fillor, 2017-2018
 2. Aimir Osmani, Program i dytë, Edukim fizik e sporte, 2017-2018
 3. Gilman Lika, Program i dytë, Edukim fizik e sporte, 2017-2018
 4. Shkëlzen Dida, Program i dytë, Edukim fizik e sporte, 2017-2018
 5. Etleva Gjergji, Program i dytë, Psikologji, 2017-2018
 6. Dorutina Kasani, Transferim, Psikologji, 2017-2018

Fakulteti i Drejtësisë

 1. Ardian Bajrakurtaj, Program i dytë, Drejtësi, 2017-2018
 2. Ariona Tartari, Program i dytë, Drejtësi, 2017-2018
 3. Bledar Brahimataj, Program i dytë, Drejtësi, 2017-2018
 4. Lulzim Rrushka, Program i dytë, Drejtësi, 2017-2018
 5. Denis Gjyrezi, Program i dytë, Drejtësi, 2017-2018

Fakulteti i shkencave Natyrore

 1. Endis Njazi Limaj, Transferim, Informatikë,  2017-2018
 2. Dejvid Prel Malaj,Transferim, Infermieri, 2017-2018
 3. Jurgen Hydajet Kroni, Transferim, Infermieri, 2017-2018
 4. Jasmina Kadri Likaj, Transferim, Infermieri, 2017-2018
 5. Refajit Ramazan Canja, Transferim, Infermieri, 2017-2018
 6. Arlind Xhelal Kurtabegu, Transferim, Infermieri, 2017-2018
 7. Kristina Sokol Ndreca, Transferim, Infermieri, 2017-2018
 8. Davida Nikoll Filipaj, Transferim, Infermieri, 2017-2018
 9. Megi Salih Agoviku, Transferim, Infermieri, 2017-2018
 10. Ndricim Ramadan Ibraj, Transferim, Infermieri, 2017-2018
 11. Desara Rifat Kraja, Transferim, Infermieri, 2017-2018
 12. Gjovalin Benjamin Deda, Program i dytë, Informatikë, 2017-2018
 13. Dea Ardian Kraja, Program i dytë, Fizioterapi, 2017-2018
 14. Orjona Mithat Barbullushi, Program i dytë, Infermieri, 2017-2018

Fakulteti i gjuhëve të huaja

 1. Puhiza Nysret Golemi, Program i dytë, Gjuhë Italiane, 2017-2018

 

Kualifikimi i stafit akademik të USH

Profesorë 10%
 
Profesorë i asociuar 22%
 
Me gradë Dr. dhe/ose me titull docent 39%
 
Me gradë Asistent lektor 29%
 
 

Studentët

11988 studentët me kohë të plotë.
 
2153 studentët me kohë të pjesshme
 
1885 studentët në cikël të dytë
 
12 Sudentë në Ciklin e III (Doktoratura).