Shtëpia

Njoftim - Aktivitet i Fakultetit të Shkencave të Edukimit

Ditën e hënë me datë 23 tetor ora 11 në sallën e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës do të zhvillohet leksioni i hapur nga profesoresha e njohur Francesca Pomerantz, Salem State University, Massachusetts.

Tema e leksionit “Edukimi i mësuesve dhe kualifikimi i tyre në vazhdim; si është i organizuar në SHBA dhe cilat janë institucionet përgjegjëse”.

Ftohen të marrin pjese: Pedagogët të fakulteteve që përgatisin mësues

Studentë që ndjekin mastera të mësuesisë

Mësues të shkollave të qytetit

Kualifikimi i stafit akademik të USH

Profesorë 10%
 
Profesorë i asociuar 22%
 
Me gradë Dr. dhe/ose me titull docent 39%
 
Me gradë Asistent lektor 29%
 
 

Studentët

11988 studentët me kohë të plotë.
 
2153 studentët me kohë të pjesshme
 
1885 studentët në cikël të dytë
 
12 Sudentë në Ciklin e III (Doktoratura).