Shtëpia

Të studiosh në Itali

 

Të nderuar studentë ju  informojmë se edicioni i VI-të i Të studiosh në Itali, në të cilin do marrin pjesë mbi 30 institucione akademike italiane,do të zhvillohet në datën 24 Mars 2018 pranë Hotel International në Tiranë.Ky takim I organizuar nga Instituti Italian I Kulturës ka si qëllim rritjen e mëtejshme të bashkëpunimeve midis institucioneve akademike të dy vendeve.

Istituto Italiano di Cultura

Pallati i Kulturës, (K.II)

Sheshi Skenderbej, 1010 Tirana

 

 

Kualifikimi i stafit akademik të USH

Profesorë 10%
 
Profesorë i asociuar 22%
 
Me gradë Dr. dhe/ose me titull docent 39%
 
Me gradë Asistent lektor 29%
 
 

Studentët

11988 studentët me kohë të plotë.
 
2153 studentët me kohë të pjesshme
 
1885 studentët në cikël të dytë
 
12 Sudentë në Ciklin e III (Doktoratura).