Shtëpia

Njoftime

20
Qer

Bashkangjitur gjeni datat e sezonit të veçantë, për studentët e ciklit të dytë të studimeve (Master Profesional), FSHE.

19
Qer

Bashkengjitur gjeni datat e provimeve per vitin e dyte dhe te trete per sistemin me kohë të pjesshme.

31
Maj

Fakulteti i Shkencave Shoqërore dhe Instituti i Studimeve Albanologjike të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër, organizojnë konferencën shkencore GJURMIME...

30
Maj

Me rastin e 150 vjetorit të lindjes së shkrimtarit italian Luigi Pirandello

25
Maj

Në kuadër të 60-vjetorit të themelimit, Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Bashkinë e Shkodrës dhe teatrin “Migjeni” shfaqin më 29 dhe 30 maj 2017, ora 19:00, “...

25
Maj

Partnerët Shqipëri fton të gjithë të rinjtë dhe të rejat e moshave 17-30 vjec, nxënës/e të shkollave të mesme të përgjithshme dhe profesionale, studentë/e, dhe të rinj e të reja të tjerë/a të...

Faqet