Shtëpia

Njoftime

24
Pri

We are delighted to invite you to submit a paper to International Conference U3M-AL: Developing Third Mission Activities in Universities, which is to be hosted by the University of Durres (Albania...

22
Pri

Testimi ESOL Cambridge për gjuhën angleze sipas standardeve të vendosura nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës për studentët e cikleve të studimit Master dhe Doktoraturë do zhvillohet me date 09.05...

21
Pri

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Shkodër, Drejtorinë e Shërbimit Kombëtar të Punësimit Shkodër dhe Dhomën...

18
Pri

Të atashuar gjeni listën me datat e provimeve të sezonit prill-maj për vitin akademik 2013-2014 pë degët e Masterit profesional.

16
Pri

The Diplomatic Academy of Vienna will organise a series of skills and capacity training seminars

11
Pri

Konferenca e Gjashtë Ndërkombëtare me temë “Computational Intelligence, Communication Systems and Networks”, do të mbahet në 27-29 maj 2014 në Universitetin Shtetëror të Tetovës.

08
Pri

Atashimi që vijon përmban listën e temave te diplomës për Master që janë zgjedhur në dy vitet e dundit.

02
Pri

Instituti për Kërkime Shkencore dhe Zhvillim, Komuna e Ulqinit dhe Universiteti i Veriut “Argenti” organizojnë më 04 prill 2014 Konferencën VI Shkencore Ndërkombëtare me temë: “Modelet dhe...

02
Pri

We are glad to announce that IMTA – International Management Teachers Academy can still accommodate some additional participants in the program scheduled for 8-20 June in Bled Slovenia.

Faqet