Shtëpia

Njoftime

02
Nën

On behalf of the Dean of Business School, doc.dr.sc.

02
Nën

Kosovo Youth Atlantic Treaty Association has the immense pleasure of inviting you to participate in the event: KYATA “‎ Winter University for Security Studies” to be held on 01 - 04 December 2017...

01
Nën

Listat e studentëve të regjistruar ne vit të parë ne Master Profesional  dhe Master i Shkencave ne Universitetin e Shkodrës, për vitin akademik 2017-2018

 

31
Tet

Për miratimin e kandidaturave për administrator të USH

24
Tet

Bashkangjitur gjeni aplikantët fitues për Master Profesional dhe Master i Shkencave në FE dhe FSHN viti akademik 2017-2018

24
Tet

Bashkangjitur gjeni aplikantët fitues për Master Profesional dhe Master i Shkencave ne FGJH , FSHSH dhe FSHE,viti akademik 2017-2018

 

23
Tet

Bashkangjitur gjeni vendimin për miratimin e tarifave të shkollimit në programet e ciklit të parë të studimeve(Bachelor) dhe ciklit të dytë(Master Profesional dhe shkencor).

23
Tet

Njoftohen të gjithë studentët se, pritja e dokumenteve do te behet çdo dite nga data 18.10.2017 – 18.11.2017, ora 14-00 deri ne oren 18-00 si me poshte:

Faqet