Shtëpia

Njoftime

08
Pri

Në mbështetje të Ligjit nr.80, dt.22.07.2015 “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin shkencor në Institucionet e Arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë” neni 51  pika 2 , vendimin e Bordit të...

07
Pri

Në përfundim të tre fazave të konkursit për vende vakante për "Sekretare mësimore", komisioni Ad-Hoc shpall rënditjen e mëposhtme:

03
Pri

Bashkëngjitur gjeni kuotat e pranimit për ciklin ep arë, ciklin e dytë dhe ciklin e tretë të studimeve, viti akademik 2017-2018 për Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi":

31
Mar

Në Fakultetin e Shkencave të Edukimit,  provimet e datës 17 Prill 2017 do të zhvillohen me datë 18 Prill 2017, ora 16:30.

27
Mar

Bashkëngjitur gjeni listën e datave të riprovimeve për çdo degë të Fakultetit të Shkencave të Natyrës:

24
Mar

Riga, Latvia, March 14, 2017. – Call for applications for participation in Riga Summer School 2017 is now open.

23
Mar

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” shpall konkursin për pozicionin e punës “Administrator i institucionit”.

Faqet