Shtëpia

Njoftime

04
Maj

A2, kanali televiziv i lajmeve në partneritet ekskluziv me CNN, ka nisur zyrtarisht procesin e rekrutimit të stafit në Shqipëri.

03
Maj

Takim me temë: Bashkimi Europian, zgjerimi dhe adoptimi i acquis communautaire.

Me pjesëmarrjen e një përfaqësie nga "Young European Federalists"

Paneli

27
Pri

Qendra e Ekselencës së USH në bashkëpunim me Departamentin e Administrim-Biznesit të Fakultetit Ekonomik dhe Departamentin e Punës Sociale dhe Psikologjisë të Fakultetit të Shkencave të Edukimit...

19
Pri

Në kuadër të procesit të akreditimit të programeve të studimit pranë Universitetit të Shkodrës, Fakulteti Ekonomik organizon një takim me ekspertin e akreditimit Prof. Dr. Sherif Bundo.

06
Pri

DATAT E RIPROVIMEVE - Fakulteti i Shkencave të Edukimit,

Semestri i dytë. Viti akademik 2017-2018.

Faqet