Shtëpia

Njoftime

21
Nën

Bashkangjitur gjeni dokumentat zyrtarë

  1. Njoftim për mbledhje Bordi i Administrimit
  2. Për t'iu nënshtruar fazës përfundimtare të konkurrimit
21
Nën

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Vechta, Germany in collaboration with the University of Shkodra “Luigj Gurakuqi” offers 2 scholarships in...

21
Nën

Filmi me regjizurë dhe produksion të Kürşat Kızbaz, i frymëzuar nga romani me të njëjtin titull të Mahmut Ulu është një film dramë, i cili u përcoll tek kinemadashësit për herë të parë më 1 Prill...

16
Nën

Beijing Institute of Technology (BIT) is offering two kinds of scholarship to UNIVERSITY OF SHKODRA “LUIGJ GURAKUQI” .

15
Nën

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” shpallet konkursi për vend të lirë pune në Rektorat për pozicionin Specialist/...

15
Nën

Aplikimet e studentëve për përjashtim/reduktim nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2017-2018 do të bëhen tek Kryesekretaria e...

11
Nën

 

Bashkangjitur gjeni vendimin e Departamentit të Historisë për pedagogë të brendshëm - Viti akedemik 2017-2018.

10
Nën

Leksion i hapur

Epidemia globale e diabetit dhe

një analize e faktoreve riskues

08
Nën

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Ostrava, Czech Republic in collaboration with the University of Shkodra “Luigj Gurakuqi” offers 1...

06
Nën

Bashkangjitur gjeni shkresën zyrtare të Bordit të Administrimit të USH, për fazën e dytë  të konkurimit të kandidatëve të kualifikuar për pozicionin e Administratorit në USH.

Faqet