Shtëpia

Njoftime

11
Nën

 

Bashkangjitur gjeni vendimin e Departamentit të Historisë për pedagogë të brendshëm - Viti akedemik 2017-2018.

10
Nën

Leksion i hapur

Epidemia globale e diabetit dhe

një analize e faktoreve riskues

08
Nën

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Ostrava, Czech Republic in collaboration with the University of Shkodra “Luigj Gurakuqi” offers 1...

06
Nën

Bashkangjitur gjeni shkresën zyrtare të Bordit të Administrimit të USH, për fazën e dytë  të konkurimit të kandidatëve të kualifikuar për pozicionin e Administratorit në USH.

02
Nën

On behalf of the Dean of Business School, doc.dr.sc.

02
Nën

Kosovo Youth Atlantic Treaty Association has the immense pleasure of inviting you to participate in the event: KYATA “‎ Winter University for Security Studies” to be held on 01 - 04 December 2017...

01
Nën

Listat e studentëve të regjistruar ne vit të parë ne Master Profesional  dhe Master i Shkencave ne Universitetin e Shkodrës, për vitin akademik 2017-2018

 

31
Tet

Për miratimin e kandidaturave për administrator të USH

Faqet