Shtëpia

Njoftime

01
Nën

Listat e studentëve të regjistruar ne vit të parë ne Master Profesional  dhe Master i Shkencave ne Universitetin e Shkodrës, për vitin akademik 2017-2018

 

31
Tet

Për miratimin e kandidaturave për administrator të USH

24
Tet

Bashkangjitur gjeni aplikantët fitues për Master Profesional dhe Master i Shkencave në FE dhe FSHN viti akademik 2017-2018

24
Tet

Bashkangjitur gjeni aplikantët fitues për Master Profesional dhe Master i Shkencave ne FGJH , FSHSH dhe FSHE,viti akademik 2017-2018

 

23
Tet

Bashkangjitur gjeni vendimin për miratimin e tarifave të shkollimit në programet e ciklit të parë të studimeve(Bachelor) dhe ciklit të dytë(Master Profesional dhe shkencor).

23
Tet

Njoftohen të gjithë studentët se, pritja e dokumenteve do te behet çdo dite nga data 18.10.2017 – 18.11.2017, ora 14-00 deri ne oren 18-00 si me poshte:

21
Tet

Bashkangjitur gjeni listat e kandidateve fitues për fakultet të dytë dhe trasferimet e studimeve, përkatësisht tek FSHN, FSHE, FGJH dhe FDR.

21
Tet

Ditën e hënë me datë 23 tetor ora 11 në sallën e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës do të zhvillohet leksioni i hapur nga profesoresha e njohur Francesca Pomerantz, Salem State University,...

17
Tet

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” shpallet konkursi për dy vende të lira pune në Fakultetin e Shkencave Shoqërore, ...

Faqet