Shtëpia

Njoftime

05
Pri

Bashkëlidhur keni Vendimin e  Senatit Akademik të USH-së për miratimin e kuotave 2018-2019

05
Pri

Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) siç është bërë traditë çdo vit, organizon në kuadër të Muajit të Europës me mbështetjen e European Movement International dhe Programit Europe for Citizens...

05
Pri

Njoftojmë të gjithë studentët e Universitetit të Shkodrës se nga data 05 - 15 prill 2018 mund të regjistrohen në sistem për riprovimet e sezonit prill-maj 2018.

 

04
Pri

KLSH FTON STUDENTË TË INTERESUAR TË APLIKOJNË PËR T’U BËRË PJESË E PROGRAMIT TË INTERNSHIPIT 2018

 

30
Mar

Ju njoftojmë se janë hapur aplikimet për të dërguar artikuj shkencorë për Buletinin Shkencor  seria  e Shkencave te Edukimit pranë Fakultetit të Shkencave të Edukimit, të Universitetit të Shkodrës...

30
Mar

DATAT E RIPROVIMEVE - Fakulteti i Shkencave Shoqerore,

Semestri i dytë.

Viti akademik 2017-2018

29
Mar

DATAT E RIPROVIMEVE Fakulteti Drejtesise Programi i Studimit  “JURIDIK”

Viti akademik 2017-2018

28
Mar

2-nd INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE ON TECHNICAL MEDICAL SCIENCES

Research and Education in Medical Sciences

Faqet