Shtëpia

Njoftime

03
Mar

ICESS 2017, Konferenca e 5të në Shkenca të Edukimit dhe në Shkenca Sociale do të mbahet në Tiranë në datat 30-31 Mars 2017 e organizuar nga Departamenti i Shkencave të Edukimit.

02
Mar

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” shpallet konkursi për vende të lira pune në Fakultetin e Shkencave Shoqërore, Departamenti i Letërsisë, Dega...

02
Mar

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” shpallet konkursi për vend të lirë pune në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Departamenti i Matematikës, Dega e...

02
Mar

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” shpallet konkursi për vende të lira pune për pozicionin e

1. sekretares mësimore,

28
Shk

Ditën e Hëne, me dt. 06.03.2017, ora 18:00, në sallën e Konferencave (A3) tek Rektorati i Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" organizohet takimi me ish studentët (Alumni) ndër vite.

28
Shk

Fakulteti i Shkencave Shoqërore dhe Instituti i Studimeve Albanologjike organizojnë më datë 6 mars 2017, ora 11:00, në sallën e konferencave të bibliotekës shkencore të Universitetit të Shkodrës “...

12
Shk

Bashkangjitur gjeni urdhërin e Rektorit - Për krijimin e komisionit "Ad-Hoc" për sigurimin e brendshëm të cilësisë.

10
Shk

Fakulteti i Drejtësisë me vendimin e datës 10.02.2017 shpall kandidatin fitues për KËSHILLIN E LARTË TË PROKURORISË.

10
Shk

Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI),  ju bën me dije se...

Faqet