Shtëpia

Njoftime

19
Maj

Bashkangjitur gjeni datat e provimeve të sezonit të verës.

19
Maj

Bashkangjitur gjeni datat e provimeve të sezonit të verës.

18
Maj

Ditën e mërkurë 17 MAJ, u bënë konsultime për testin e TOEIC L&R nga STA në ambjentet e USH. Më poshtë bashkëlidhur gjeni materialin mbi të cilin u diskutua.

 

16
Maj

The International Union of Biochemistry and Molecular Biology (IUBMB) and the Federation European Biochemical Societies (FEBS) seek to provide a think-tank setting in which to draw up ideas to...

15
Maj

Në kuadër të 60-vjetorit të themelimit, Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Bashkinë e Shkodrës dhe teatrin “Migjeni” po vijon projektin për vënien në skenë të pjesës...

11
Maj

Njoftojmë të interesuarit për provimin e TOEIC L&R, se ditën e mërkure me 17 Maj 2017 ora 11.00 tek salla A3 Rektorat, organizohen nga STA, konsultime per menyren dhe permbajtjen e këtij testi...

11
Maj

European Summer University at VUM is surely your best option! Here we have picked out the top five reasons why ESU at VUM should be your top choice!

05
Maj

Ju njoftojmë se janë hapur aplikimet për të dërguar artikuj shkencorë për serinë e Buletinit të Shkencave Ekonomike pranë Fakultetit Ekonomik, të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, viti...

Faqet