Shtëpia

Njoftime

31
Kor

A research community-based White Paper on research and capacity building needs, challenges and opportunities for the development of the sustainability-oriented knowledge society of the...

22
Kor

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” organizon ditën e premte, datë 24.07.2015, ora 10:30, në Sallën e Konferencave (A3) pranë Rektoratit të USH-së, ceremoninë e...

09
Kor

Ditën e martë, më datë 14 korrik 2015, ora 17:00, në auditorin 3 (A 3) tek Rektorati i Universitetit të Shkodrës "Luigj gurakuqi", do të organizohet një konsultim publik me Grupin e Ekspertëve për...

07
Kor

Komisioni Europian ka shpallur thirrjen për aplikime për...

06
Kor

Bashkangjitur gjeni datat e provimeve për programet e ciklit të dytë të studimeve, Master Profesional dhe Master te Shkencave, semestri i dyte, viti akademik 2014-2015.

22
Qer

Bashkangjitur gjeni datat e provimeve per Programet e Ciklit te pare te studimeve, Sistemi me kohe te plote dhe te pjesshme per vitin akademik 2014-2015, semestri...

20
Qer

Apply for one of the 30 traineeship opportunities offered by the University of
Parma (Italy) to students from international partner institutions

11
Qer

Koncert i korit të Universitetit të Shkodrës
“Luigj Gurakuqi”
Më datë 12-15 qershor 2015 zhvillohet prezantimi dhe koncerti i korit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

10
Qer

Biblioteka Shkencore e Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" nën kujdesin e Rektorit prof. dr.

Faqet