Shtëpia

Njoftime

16
Kor

Ditën e enjte , më 17 korrik 2014, ora 20:30, në teatrin “Migjeni” do të shfaqet koncerti “Muzika…një urë në mes popujve”.

14
Kor

Testimi Esol Cambridge për gjuhën angleze sipas standardeve të vendosura nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës për studentët e cikleve të studimit Master dhe Doktoraturë do zhvillohet me date 18.07...

11
Kor

Bashkëngjitur po ju paraqesim kalendarin e veprimtarive kulturore që zhvillohen në muajin korrik nga Instituti Italian i Kulturës.

26
Qer

The second DiXiT camp on XML TEI P5 for Digital Scholarly Editions – Standards, tools and software funded by the Digital Scholarly Editions Initial Training Network (DiXiT), and run by the Centre...

23
Qer

Testimi Esol Cambridge për gjuhën angleze sipas standardeve të vendosura nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës për studentët e cikleve të studimit Master dhe Doktoraturë do zhvillohet me date 04.07...

11
Qer

International Conference of English and American Studies

04
Qer

Bashkangjitur gjeni datat e provimeve të sezonit të verës së Fakultetit të Drejtësisë.
(Kohë të plotë, Kohë të pjesshme dhe master)

Faqet