Shtëpia

Njoftime

07
Tet

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” do të shpallet konkursi për vende të lira pune si më poshtë vijon :

06
Tet

Testimi Esol Cambridge për gjuhën angleze sipas standardeve të vendosura nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës për studentët e cikleve të studimit Master dhe Doktoraturë do zhvillohet me date 10.10...

11
Sht

Organised by the University of Lorraine, Science & You 2015 is an event of international scope which will take place mainly in Nancy from the 1st to the 6th June 2015.

09
Sht

ARSA 2014:
----------------------------------------------------------------------------
The 3rd ARSA-conference 2014 (virtual conference) gives you a great opportunity

08
Sht

Testimi Esol Cambridge për gjuhën angleze sipas standardeve të vendosura nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës për studentët e cikleve të studimit Master dhe Doktoraturë do zhvillohet me date 26.09...

08
Sht

Ditën e shtunë më 13.09.2014, ora 11.00, tek Salla e Konferencave e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizohet një veprimtari promovuese e librit “Binjaku i Nënë...

25
Gsh

Bashkangjitur gjeni datat e provimeve të sezonit të vjeshtës për vitin akademik 20013-14, të ndara sipas sistemeve, me kohë të plotë, të pjesshme, dhe master.

Faqet