Shtëpia

Njoftime

11
Nën

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Camarino, Italy in collaboration with the University of Shkodra “Luigj Gurakuqi” offers 2 scholarships in...

08
Nën

Njoftohen studentët se regjistrimi on-line për sezonin e riprovimeve të Janarit do të bëhet nga data 14 deri me 30 Nëntor 2016.

08
Nën

Njoftohet pedagoget Valjeta Gjylbegaj, Irini Pirani dhe Klaudia Darragjati se pas mbarimit pesë ditor të afatit të ankimimit,...

08
Nën

Njoftohet pedagogët Ennio Francavilla dhe Ingrit Tirana se pas mbarimit pesë ditor të afatit të ankimimit, është bërë miratimi përfundimtar i...

02
Nën

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropes, voton brenda muajit prill 2017,
kandidaturën për gjyqtarin e ri të Shqipërisë në Gjykatën Evropiane të të Drejtave të

02
Nën

Ditën e premte date 04 Nëntor, ora 11:30 në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore të Universiteti të Shkodrës do të bëhët promovimi i Programit të Bursave të Biznesit Gjerman.

02
Nën

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Almeria, Spain in collaboration with the University of Shkodra “Luigj Gurakuqi” offers 3 scholarships in the...

31
Tet

BASHKANGJITUR GJENI LISTAT E TË REGJISTRUARVE NË PROGRAMET E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE NË MASTER PROFESIONAL DHE SHKENCOR NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË EDUKIMIT. VITI AKADEMIK  2016-2017.

31
Tet

BASHKANGJITUR GJENI LISTAT E TË REGJISTRUARVE NË PROGRAMIN E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE NË MASTER SHKENCOR NË FAKULTETIN E DREJTËSISË . VITI AKADEMIK  2016-2017.

31
Tet

BASHKANGJITUR GJENI LISTAT E TË REGJISTRUARVE NË PROGRAMIN E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE NË MASTER PROFESIONAL PSIKOLOGJI SHENDETI NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË NATYRËS .

Faqet