Shtëpia

Njoftime

22
Dhj

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” do të shpallet konkursi për një vend të lirë pune në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, në ...

22
Dhj

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” do të shpallet konkursi për dy vende të lira pune në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, në ...

22
Dhj

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” do të shpallet konkursi për një vend të lirë pune në Fakultetin e Shkencave të Edukimit, në ...

20
Dhj

Ditën e martë, më 23.12.2014, ora 10:00, Fakulteti Ekonomik organizon në Sallën e Konferencave (A3) pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” worshopin me temë “Sfidat e...

18
Dhj

“Serata Italiana” me këngë italiane të viteve ’50 - ’60 dhe karaoke. Marrin pjesë studentë të italianistikës, të cilët do të jenë protagonistët e vërtetë të mbrëmjes.

16
Dhj

Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Instituti i Studimeve Albanologjike me mbështetjen e Konsullatës Austriake të Nderit, organizojnë ditën e premte, më 19 dhjetor 2014, ora 9:30 në sallën e...

13
Dhj

Ditën e martë, më 16 dhjetor 2014, ora 11:00 tek salla e konferencave e Bibliotekës Shkencore Universitare organizohet promovimi i librit “Një jetë për Arin e Zi” i autorit Ramadan Perhati....

09
Dhj

Më datë 15.12.2014, ora 11.30, në sallën e konferencave pranë Bibliotekës Shkencore të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, do të zhvillohet një forum me studentë dhe qytetarë mbi temën: “...

Faqet