Shtëpia

Njoftime

01
Dhj
ABOUT US
Cultural Heritage Studies is an interdepartmental and interdisciplinary MA program of CEU intended to
25
Nën

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” do të shpallet konkursi për vende të lira pune si më poshtë vijon :

15
Nën

Ambasada e Francës ka zgjedhur të mbështesë përkthimin dhe botimin e dy veprave, të cilat kontribuojnë në dokumentimin e marrëdhënieve franko-shqiptare gjatë Luftës së Parë Botërore.

14
Nën

Testimi Esol Cambridge për gjuhën angleze sipas standardeve të vendosura nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës për studentët e cikleve të studimit Master dhe Doktoraturë do zhvillohet më datë 24...

11
Nën

Me rastin e 20-vjetorit të krijimit të departamentit të Studimeve Angleze dhe Amerikane, ditën e premte, më 14 nëntor 2014, ora 09:30, tek salla e konferencave A3 pranë Rektoratit të Universitetit...

07
Nën

Ditën e hënë, më 10.11.2014, ora 11:30 do të zhvillohet një takim informues mbi programin “Erasmus +”.

05
Nën

Orari i semestrit të parë 2014-15 - Sistemi me kohë të plotë

30
Tet

The Faculty of Teacher Education - University of Zagreb Conference
international academic conference

Faqet