Shtëpia

Njoftime

28
Tet

Për dy ditë me radhë, më 29-30 tetor 2014, në Bibliotekën Shkencore të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” do të zhvillohet një konferencë për librin italian.

24
Tet

Testimi Esol Cambridge për gjuhën angleze sipas standardeve të vendosura nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës për studentët e cikleve të studimit Master dhe Doktoraturë do të zhvillohet më datë 31...

24
Tet

Ambasada e Francës në partneritet me Hapësirën Campus France, Aleancën Franceze në Tiranë, Shoqatën e Profesorëve të Frëngjishtes të Shqipërisë dhe Agjencinë Universitare të Frankofonisë,...

22
Tet

Biblioteka Austriake në Shkodër në bashkëpunim me Ambasadën Austriake në Tiranë organizojnë me rastin e festës kombëtare të Austrisë, ditën e enjte, më datë 23 tetor 2014, ora 17.00, tek salla e...

21
Tet

NCC Education is recognised by the UK government regulatory body, the Office of Qualifications and Examinations Regulation (Ofqual), as an UK Awarding Organisation.

21
Tet

Per studentet invalide, femije te prinderve invalid, invalideve te punes, te verber, te shurdher, tetraplegjik, paraplegjik

Vertetim studenti aktual

20
Tet

Në kuadër të “Javës XIV të gjuhës italiane në botë”, më 22 tetor 2014, ora 9:30 tek Auditori 3 pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, do të bëhet prezantimi i librit “...

14
Tet

2015 DIANET INTERNATIONAL SCHOOL
The role of cultural heritage for the sustainable development of the Danube Region
Gorizia March 14th – 23rd, 2015
...

09
Tet

Në kuadër të projektit “Kultura franceze në Shqipëri në kohën e dixhitalizimit”, Ambasada e Francës dhe Aleanca Franceze në Shkodër hapin ekspozitën: “Albert Kamy 1913-2013”.

Faqet